Andelsjordbruk

Andelsjordbruk

Vi är fullbokade för denna säsong 2019! 

LÄNK TILL ANMÄLNINGSFORMULÄR


Hur går detta till?

Vi levererar grönsaker från mitten av juli till slutet på oktober med totalt 16 leveranser. Vilka grönsaker som finns i kassen kommer att variera under veckornas gång, det beror på skörden helt enkelt. Kanske blir det mer rödbetor än vi tänkt och mindre lök, eller tvärtom. Säsongen 2018 blev det mycket broccoli men lite lök till exempel. Oavsett kommer innehållet i varje veckoleverans i snitt vara värt 250 kronor. Vi kommer att skicka ut ett veckobrev via mejl med information om vad som är på gång i odlingen, som andelsägare får man även tillgång till en sluten Facebookgrupp. Här kan man kommunicera med andra andelsägare, få tips på recept och se om man kan samordna upphämtning/leverans med någon annan.När kommer grönsakerna?

Hämta på gården eller få det närmare dig. På fredagar kör vi ut andelar till olika platser. Var?

Vi kommer att se till att det finns ställen i centrala Sundsvall som du kan hämta din kasse vid, någon större arbetsplats som universitetet eller ST-huset (obs exempel) Kanske kan ditt företag ställa upp med ett hörn av foajén varje fredag?  Vi kan av förklarliga skäl inte leverera hur långt bort som helst, vi tänker oss inom Indal, Kovland, Timrå, Sundsvall med närliggande områden.

Den som vill hämta sin andel på gården kan göra det på både fredag och lördag. 


Under semestern då?

Vi kan inte pausa din leverans enstaka veckor, men kanske kan någon i din närhet “hyra” din andel medan du är borta? Senast veckan innan måste du då meddela oss om du vill att din andel ska åka med till en annan utlämningsplats än vanligt. Vi kan även fixa så den skänks till ett äldreboende eller andra behövande om du vill det.


Vad kostar det?

En hel andel kostar totalt 4000 kronor.


Hur köper man en andel?

Du fyller i enkäten för att anmäla ditt intresse så återkommer vi med vidare information i mitten av mars 2019. Odlingen räcker bara till ett visst antal andelar, så det är först till kvarn som gäller.Är det något du undrar över, tveka inte att höra av dig till oss på info@gardtjarnsgard.se eller ring Magnus på tel. 076 801 94 91.


Vi reserverar oss från felskrivningar.